|

Laat u inspireren door X-talk De Liemers

X-talk De Liemers
X-talk De Liemers is hét platform voor inspiratie. Binnen dit platform willen wij mensen en organisaties een podium bieden om informatie te verspreiden op het gebied van gezondheid, welbevinden en persoonlijke ontwikkeling. Gezamenlijk met onze scholingspartners in De Liemers wordt het aanbod gevormd. Ook de WijKern is partner van X-Talk. Kijk meteen op het jaaroverzicht voor de X-talks!

Informatie & inspiratie voor iedereen
Het doel is om zoveel mogelijk mensen binnen de Liemers te bereiken. Wij willen namelijk dat kennis en kunde toegankelijk is voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Binnen alle lagen van de bevolking.

Zo werkt het
Elke week vindt er een X-talk plaats. De X-talk duurt 20 minuten tot 60 minuten. Kort en krachtig dus! Een inhoudsexpert neemt je mee aan de hand van een specifiek thema. U krijgt informatie en inspiratie!

Kun u een bijeenkomst niet bijwonen? De X-talks worden opgenomen op film. Deze filmpjes zijn weer terug te vinden op deze website. Dus ook vanuit huis kunt u de bijeenkomst terugkijken.

Laat u inspireren door X-Talk De Liemers!

Download hier een poster met alle bijeenkomsten tot en met januari 2020

Bekijk hier nogmaals de lezing van Margo Versteegen van Your Natural Chemistry over “Jouw 60 biljoen energiecentrales voor een fit & gezond leven”

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *