Herman van der Kamp (sociaal) beheerder voor De WijKern

Herman van der Kamp (sociaal) beheerder voor De WijKern

Het bestuur van Stichting De WijKern verheugt zich op de samenwerking met Herman van der Kamp als (sociaal) beheerder van de club. 

 De gepensioneerde, doch actieve, Duivenaar Herman is ruim 45  jaar werkzaam geweest bij Coöp supermarkten, in diverse functies. De laatste 15 jaren was hij supermarktmanager bij Coöp Zevenaar.

Herman is in oktober 2015 begonnen als vrijwillig barmedewerker en inkoper voor de Seniorenclub en later voor De WijKern. Sinds april jl. is Herman, na gedegen afstemming met het bestuur, de aangewezen beheerder en het eerste aanspreekpunt voor bezoekers, vrijwilligers en huurders van de club.

Zijn taken bestaan uit het coördineren en organiseren van de barbezetting, de barinkoop, het gebouwenbeheer, de vrijwilligersbezetting en de activiteiten. Herman wordt bijgestaan door een enthousiast team van zo’n 25 vrijwilligers en door een strategisch bestuur van 4 personen. Het runnen van een dergelijke organisatie als De WijKern vergt veel organisatie. Het bestuur is dan ook zeer verheugd met de nieuwe taak, rol en functie van professioneel vrijwilliger Herman!

Herman is aanwezig op maandag 9.30 – 11.00 uur, woensdag 11.00 – 12.00 uur, vrijdag 12.30 – 16.30 uur en op afspraak.

Herman is te bereiken via: beheerderwijkern@gmail.com of telefonisch 06 37 33 48 31

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *