Naailessen

Tegenwoordig kun je me iedere vrijdagochtend vinden in de Wijkern. Mijn naam is Lisette Goossens en sinds april dit jaar geef ik daar met veel plezier naailessen. Iedereen is welkom, of je nu beginner bent of al wat meer gevorderd. Mijn eigen creativiteit achter de naaimachine begon al van jongs af aan, toen ik de kunst afkeek van mijn moeder. Hoe inspirerend is het om van een platte lap stof een 3D creatie te kunnen maken door in de weer te gaan met een schaar, spelden en een naaimachine. Ik hoop dan ook anderen te kunnen inspireren, motiveren en een helpende hand te bieden in hun eigen proces en ontwikkeling. Mijn achtergrond bevindt zich ook in het basisonderwijs en daarnaast schrijf ik werkbeschrijvingen voor de KnipMode en KnipKids (landelijk tijdschriften met naaipatronen). 

De lessen worden gegeven op vrijdagochtend van 9.00 uur tot 12.00 uur. Het tarief voor 2023 is 80 euro per maand, gebaseerd op 4 lessen van 3 uur in de maand.

Mocht je ook graag willen kennismaken met het creatieve proces van kleding maken, neem dan eens contact met me op via allset@upcmail.nl. Ik help je graag kennismaken met alle basisprincipes van het leren naaien. Je neemt op les je eigen naaimachine mee, zodat je deze goed leert kennen en ook thuis er mee uit de voeten kan. Ik neem je graag mee op weg om je eigen kleding op maat te maken. 

Contact opnemen

Heeft u een vraag voor ons?