|

De Wie Kent Duiven Het Beste Quiz 2018 groot succes

Op zaterdag 17 november is de eerste ‘Wie Kent Duiven Het Beste Quiz’gespeeld in De WijKern. De quiz omvatte 116 vragen die allemaal gingen over gebeurtenissen in Duiven in 2018. De vragen gingen over bijvoorbeeld de politiek, sport, de kerken,  verenigingen, ondernemers, basisscholen, activiteiten, bekende Duivenaren, buurten of wijken en nog veel meer! De vragen zijn in 2018 opgesteld door secretaris van het bestuur van De WijKern Ton van Sprundel, naar aanleiding van berichten in de Duiven Post. Ton leidde de quiz samen met zijn echtgenote Emmy van Sprundel.

De 116 vragen waren verdeeld over drie voorrondes. In de drie voorrondes speelden 16 teams, die per ronde twintig vragen moesten beantwoorden. In de twee halve finales speelden tien teams, die per ronde 18 vragen moesten beantwoorden.

In de finale speelden vijf teams, die twintig vragen moesten beantwoorden. De winnaars van de quiz en de wisselbeker zijn: Hugo Boschker en Afina Mekkink.

Tijdens de pauze was er een stamppottenbuffet van Zalencentrum Berentsen uit Loo. De sfeer was gezellig en af en toe ronduit hilarisch! De eerste ‘WKDHBquiz’ mag als een succes de boeken in en zal in 2019 zeker herhaald worden!

De tweede prijs werd gewonnen door Jan-Willem Verhaaf en Marika Biacsics. De derde prijs werd gewonnen door Miranda van Leeuwen en Hennie Willemen.

 

 

 

Vergelijkbare berichten

2 reacties

  1. Op een prettige, ongedwongen wijze kennis gemaakt met een deel van de bezoekers van De WijKern op een hele gezellige en onvergetelijke avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *