|

Met De WijKern mee naar Rotterdam!

De WijKern organiseert een busreis naar Rotterdam op 28 september.

 Op 28 september a.s. vertrekt de bus van Betuwe Express om 9.30 uur vanaf De WijKern naar Rotterdam (inloop met koffie of thee vanaf 9.00 uur). In Rotterdam is er een uitgebreide lunch in restaurant UFO. Het restaurant dat in een 1,5 uur durende panoramavlucht 42 meter omhoog gaat en 360 graden in de rondte draait, zodat er een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam ontstaat.

Na de lunch wordt de dag vervolgd met een bijzondere rondvaart, door één van de grootste zeehavens ter wereld, middenin het drukke verkeer van binnenvaart- en zeeschepen.

Vanuit de rondvaartboot kan men de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen zien en heeft men een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Tot slot vaart de boot langs het stoomschip Rotterdam, het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.

Rond 18.00 uur zijn we terug bij De WijKern voor een bescheiden diner.

De reis is rollator en rolstoelvriendelijk. Maar de bergruimte voor rollators en rolstoelen in de bus is beperkt. En vol = vol. Dus meld u snel aan!  

De kosten voor de geheel verzorgde busreis bedragen: € 67,50 per persoon.

Aanmelden kan via info@dewijkern.nl of in De WijKern, Eilandplein 300, Duiven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Alie Frijlink: aliefrijlink@hotmail.com of bel:  06-50432711

Folder over de busreis naar Rotterdam

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *