| |

Open Huis en Week van de Ontmoeting in de WijKern

Deze dag is helaas geannuleerd vanwege de aangescherpte coronamaatregelen! De activiteiten door de week gaan wel door.

Van 2 t/m 9 oktober wordt in Duiven de Week van de Ontmoeting georganiseerd. Als centrum voor Ontmoeting en Activiteiten doet de WijKern natuurlijk mee!

 Open Huis

Wij trappen de week af met een ‘Open Huis’ op zondag 4 oktober van 13.00 tot 17.00 uur. Belangstellenden zijn dan van harte welkom om kennis te komen maken met onze activiteiten en onze organisatie. Aan de hand van fotocollages, folders, presentaties en demonstraties stellen wij ons graag voor! Aanmelden is noodzakelijk in verband met Covid19. Uiteraard gelden ook bij ons de Corona maatregelen en zorgen wij voor een hygiënische omgeving. Bij (lichte) klachten bent u helaas niet welkom.

In de week daarna (maandag 5 tot en met vrijdag 9 oktober) zijn veel van onze activiteiten te bezoeken en/of te volgen. Zo kunt u kennis komen maken met o.a. schilderen, tekenen, sjoelen, kaarten, koersballen, stoelyoga, quilten en handwerken.

Klik hier voor het Programma en Aanmelden Week van de Ontmoeting in de WijKern

Voor meer informatie over de Week van de Ontmoeting in De WijKern kunt u contact opnemen met Marika Biacsics: 06 82175229

Vergelijkbare berichten

3 reacties

  1. A.B.v.Mierlo Schoolstraat 23-1 6901 HD te zevenaar meld zich aan voor de open dag van 4 october ,Omdat ik onder leiding van Saskia Hermse de kleurclub volgt ,U kunt mij bereiken ,mijn e.mail adres is ab.mierlo4@live.nl .
    met vr gr Toon van Mierlo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *