De WijKern zoekt leden voor de activiteitencommissie!

Om te kunnen voortbestaan en een goed en betaalbaar aanbod te kunnen blijven bieden voor volwassenen en in het bijzonder voor kwetsbare mensen en senioren, moet De WijKern haar activiteitenaanbod aanpassen en uitbreiden. Dit is een leuke uitdaging! Hiervoor zijn wij op zoek naar creatieve mensen met organisatietalent voor in de activiteitencommissie.

De activiteitencommissie houdt zich bezig met het organiseren van bestaande en nieuwe activiteiten binnen en buiten De WijKern.

Heeft u interesse op het gebied van sociaal maatschappelijke activiteiten?
Heeft u affiniteit met de doelgroep volwassenen en in het bijzonder senioren?
Bent u fantasierijk?
Bent u creatief?
Heeft u ondernemingszin?
Heeft u organisatietalent?
Bent u enkele uren per week vrijwillig beschikbaar?

Dan zoeken wij u!

De WijKern is op zoek naar vrijwilligers die de kwaliteit van bestaande en nieuwe activiteiten een impuls kunnen geven. Als lid van de activiteitencommissie krijgt u de ruimte tot het organiseren van exposities, voorstellingen, boekenmarkten, lezingen. De werkzaamheden lopen uiteen van het bedenken van een activiteit tot aan het draaiboek, de pr, de begroting, de organisatie, de coördinatie etc. Taken worden onderling verdeeld. Aantoonbare ervaring met het organiseren van activiteiten en/of evenementen of soortgelijke initiatieven is welkom.
Bijzonderheden
Deze vrijwilligersfunctie levert veel persoonlijke voldoening op, echter de waardering van het publiek en het enthousiaste bestuur biedt de grootste beloning!
Voor meer informatie en/of solliciteren kunt u contact opnemen met Marika Biacsics: voorzitter@dewijkern.nl of 06 51222505

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *