Ga mee met de Museum Plus Bus!

De Museum Plus Bus organiseert gratis uitstapjes naar musea voor groepen senioren die zelf lastig kunnen reizen of de financiële middelen missen.

De WijKern is ook ingeloot voor de Museum Plus Bus! Dit jaar gaat de bus naar De Museumfabriek in Enschede.

De Museum Plus Bus is bedoeld voor ouderen vanaf 70 jaar die zelf om wat voor reden dan ook, niet in staat zijn om een museum te bezoeken. Onze excursie vindt plaats op donderdag 5 oktober a.s. ’s Morgens om 8.30 uur is het verzamelen in de WijKern waar u gratis een kopje koffie of thee krijgt. Aan het einde van de dag, rond 17.30 uur is de bus weer terug in Duiven. Er gaan enkele vrijwilligers van de WijKern mee om te helpen met in- en uitstappen en zo nodig ondersteuning te bieden in het museum. Aan de excursie zijn geen kosten verbonden. Wel wordt er een bijdrage van € 17,- gevraagd voor de gezamenlijke lunch in het museum. In het museum krijgt u ook een kop koffie/thee aangeboden. Alle andere versnaperingen (ook voor onderweg) zijn voor eigen rekening en organisatie.

Praktische informatie

Er kunnen 16 opvouwbare hulpmiddelen (rolstoelen/rollators) mee en 2 vaste rolstoelen, of 1 elektrische rolstoel, via de lift in de bus. Een (opvouwbare) scootmobiel is vanwege veiligheidsredenen helaas niet toegestaan. Mensen met een rolstoel mogen een eigen begeleider meenemen. Het aantal plekken is beperkt dus meld u snel aan!

Aanmelden kan via info@dewijkern.nl of in De WijKern, Eilandplein 302, Duiven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Marika Biacsics: 06 82 17 52 29

Vergelijkbare berichten