Gewoon een avond over borsten

DUIVEN – dinsdag 24 september vindt er in De Wijkern een informatieavond plaats over Borstgezondheid. Een interactieve avond voor alle vrouwen van alle leeftijden, met één of twee borsten.

‘De meeste vrouwen kennen veel angst rondom borstgezondheid. We worden om de oren geslagen met vervelende statistieken en veelal zijn borsten ook nog geseksualiseerd. Het zorgen vóór de borsten wordt ons als vrouw echter niet tot nauwelijks geleerd. Dat moeten we zelf maar uitvinden. Je hebt mazzel als je een moeder hebt of hebt gehad die hier meer voor open stond en jou wat zorgtips heeft meegegeven’, aldus Janine de Wolf van Praktijk Manitou en een van de initiatiefneemsters van deze avond.

Praten over borsten is in onze cultuur niet zo ingebakken, laat staan over onze eigen borsten. We lijken ons er wel voor te schamen. Pas als er sprake is van angst, pijn of verdriet, óf wanneer we zelf of in onze directe omgeving te maken krijgen met ziekten of aandoeningen, dán beginnen we erover te praten.

Monique Wanders en Janine de Wolf hebben de handen ineen geslagen en zetten zich graag in voor gezonde borsten voor alle vrouwen.

‘Zorgen vóór je borsten in plaats van zorgen óver je borsten. Dat is wat Monique en ik belangrijk vinden. Er is al zoveel angst en dat terwijl er heel veel is wat je zélf kunt doen om je borsten zo gezond mogelijk te houden. Het is onze bedoeling de angst tijdens deze avond wat meer om te kunnen buigen naar vertrouwen’.

Monique Wanders is natuurgeneeskundig therapeut en Medisch Thermograaf bij De Groene Zuster. Zij informeert je deze avond over wat thermografie is, wat het verschil is met bijv. een mammografie en hoe thermografie jou kan helpen bij het hoog houden van je borstgezondheid.
Monique is ambulant en reist door grote delen van het land voor het maken van de thermografische beelden. Zo is er altijd een thermograaf in de buurt.

Janine de Wolf is natuurgeneeskundig therapeut en Specialist Borstgezondheid. Zij gaat deze avond vertellen hoe je je borsten zo gezond mogelijk maakt en houdt en welke rol emoties op je borsten kunnen hebben.
Janine is eigenaresse van Praktijk Manitou in Duiven – Een praktijk voor Vrouwengezondheid, gespecialiseerd in cyclus, vruchtbaarheid, borstgezondheid en Empowered Feminine.

Tijdens deze interactieve avond is er volop ruimte voor het beantwoorden van jouw vragen.

Kortom, dit belooft een zeer interessante avond te worden voor iedere vrouw!

 Praktische details

Wanneer:           Dinsdag 24 september

Waar:                   De Wijkern
Eilandplein 300 (ingang aan Vlielandlaan), Duiven

Tijdstip:               19.30 – 21.30 uur – ontvangst is vanaf 19.00 uur

Investering:       € 15,- incl. 1 consumptie & waardevolle goodie bag t.w.v. € 17,50

Reserveer hier je plekbit.ly/gewooneenavondoverborsten
Aanmelden is verplicht ivm de goodiebags, geen kaartverkoop aan de deur

Meer informatie?
Janine de Wolf  //  06-46 06 46 95
welkom@praktijkmanitou.nl  //  www.praktijkmanitou.nl

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *