Start verbouwing van de WijKern

Vandaag, dinsdag 25 mei is de verbouwing van het nieuwe onderkomen van de WijKern, aan het Eilandplein 302, begonnen. Vanaf 2018 zijn we in gesprek met Gemeente Duiven over een verhuizing van de WijKern (Eilandplein 300) naar het voormalige CC ’t Eiland (Eilandplein 302). Dus vandaag is voor ons een mijlpaal!  

Onze huidige locatie heeft voor ons een ongunstige ligging. De ingang zit aan de kant van de Vlielandlaan en mensen/jongeren/kinderen die op het plein komen om te winkelen, om te zitten of om te spelen, kennen de WijKern doorgaans niet. Dit willen wij graag veranderen. Wij willen zichtbaar zijn en meer verbinding met organisaties en bedrijven op en rondom het Eilandplein. Ouderen zijn van oudsher bij ons van harte welkom en blijven dat natuurlijk ook! Maar daarnaast willen wij ook graag open zijn voor andere doelgroepen en voor alle leeftijden.

De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van de bouwplannen. Wij beschouwen het als zeer bijzonder dat deze verbouwing gaat plaatsvinden. Zeker in deze tijd. Ook onze club is al maanden gesloten door Corona en deze verbouwing geeft ons weer nieuwe energie. Wij hebben overleg gehad met onze huurders en gebruikers en iedereen verheugt zich enorm op de toekomst in het nieuwe pand.

Wij gaan er wat heel moois van maken!

V.l.n.r.: Ton de Kuijper (bestuurslid), Hennie Willemen (penningmeester), Herman van de Kamp (beheerder),
Ton van Sprundel (secretaris), Hugo Boschker (bestuurslid) en op de grond Marika Biacsics (voorzitter)

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *